samedi 20 octobre 2012

Γιασμίνα Ρεζά

Copyright © 2012 Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών
Λεωφόρος Συγγρού 107-109 117 45 Αθήνα  

Kύκλος: Ελεύθεροι Σκοπευτές

ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΜΕ ΤΗ YASMINA REZA





 
Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012
Ώρα: 19:00
Είσοδος ελεύθερη με σειρά προτεραιότητας.
Η διανομή των δελτίων εισόδου ξεκινά μία ώρα πριν την εκδήλωση

Κεντρική Σκηνή
 
Η Γιασμίνα Ρεζά, από τις πιο φωτεινές, δραστήριες και διεθνώς αναγνωρισμένες φωνές της σύγχρονης γαλλικής κουλτούρας, έρχεται στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών τιμώντας την με μία από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις της, την Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012. Θα συζητήσει με τον δημοσιογράφο και συγγραφέα Γιώργο Αρχιμανδρίτη, σταθερό συνεργάτη σημαντικών γαλλικών μέσων ενημέρωσης, για μια τριακονταετή, σχεδόν, διαδρομή που εκπλήσσει για το εύρος και τα επιτεύγματά της.
Στη συζήτηση η συγγραφέας θα μιλήσει για όλη αυτή την πλούσια πορεία της, για το θέατρο, τη γραφή, τις ρίζες της που φτάνουν μέχρι τη Ρωσία, το Ιράν και την Ουγγαρία, αλλά και για τη γνωριμία της με τον σκηνοθέτη Ρομάν Πολάνσκι και την κινηματογραφική περιπέτεια των έργων της.
Η παρουσία της, στο φθινοπωρινό πρόγραμμα του Κύκλου, έρχεται όχι μόνο να υπογραμμίσει τη ζωντάνια της γαλλικής σκέψης και κουλτούρας, αλλά και να συνδυαστεί εξαιρετικά με τη σύγχρονη, δημιουργική, ερεθιστική και πολύπλευρη ματιά και επαφή που η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών επιθυμεί και επιχειρεί να έχει με τον σύγχρονο κόσμο.
 
Βρείτε πρεισσότερες πληροφορίες για τη συγκεκριμένη εκδήλωση.Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012
Ώρα: 19:00
Είσοδος ελεύθερη με σειρά προτεραιότητας.
Για πληροφορίες καλέστε στο
213 0178034

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire