jeudi 7 juin 2012

υποτροφίες


Λοιπές Υποτροφίες IKY
IKYDA
 Προκήρυξη   Αίτηση   Αποτελέσματα 
ΔΕΛΤΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ

ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΕΛΛΑΔΑΣ-ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ IKYDA 2013)


    Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (Ι.Κ.Υ.) και η γερμανική Υπηρεσία Ακαδημαϊκών Ανταλλαγών (DAAD), με στόχο την  περαιτέρω προώθηση της επιστημονικής συνεργασίας μεταξύ Ελλήνων και Γερμανών επιστημόνων ή ομάδων ερευνητών, υλοποιούν ένα κοινό πρόγραμμα ανταλλαγών (Πρόγραμμα IKYDA 2013 – Programm fur projektbezogenen Personenaustausch) και θα χρηματοδοτήσουν για το έτος 2013 έως δεκαοκτώ (18) ερευνητικά προγράμματα (Έναρξη χρηματοδότησης: 1/1/2013).


    Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ομάδες επιστημόνων όλων των γνωστικών αντικειμένων. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στη μετεκπαίδευση και εξειδίκευση των νέων επιστημόνων.

    Προθεσμία υποβολής αίτησης υποψηφιότητας είναι η 14η Σεπτεμβρίου 2012 (ημερομηνία σφραγίδας ταχυδρομείου).

    Οι προϋποθέσεις υποψηφιότητας, τα δικαιολογητικά, η διαδικασία υποβολής αιτήσεων, η διάρκεια του προγράμματος, οι οικονομικές παροχές, τα κριτήρια επιλογής και η διαδικασία επιλογής  περιλαμβάνονται στην οικεία προκήρυξη.


    Οι ενδιαφερόμενοι, που πληρούν τους όρους της προκήρυξης, μπορούν να υποβάλουν υποψηφιότητα αποστέλλοντας στο Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (Ι.Κ.Υ., Μακρή 1 & Διον. Αρεοπαγίτου, 117 42, Αθήνα) τη σχετική αίτηση με τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά.



Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire